Buscar
  • TIC_EixBesòsCircular

2a Taula d'Economia Circular a l'AMB


El dia 12 de Desembre va tenir lloc a l'AMB la 2a Taula d'Economia Circular, els objectius de la qual eren: presentar i compartir les diferents iniciatives que s'estant duent a terme per part dels municipis de l'àrea metropolitana en matèria d'economia circular, explicar les accions del Programa Metropolità d'Economia Circular de l'AMB, i per últim, contrastar l'opinió dels diferents actors (entitats i Ajuntaments) per tal d'establir i configurar un full de ruta clar i concís .


Va ser una jornada molt interessant on vàrem debatre, opinar i compartir experiències sobre el paper que juguen els Ajuntaments i els ens locals com a agents impulsors de l'economia circular als seus territoris.

De la mateixa manera, va quedar recalcat el suport i l'esforç que està duent a terme l'AMB per tal d'apostar per l'economia circular com a sector clau en l'estratègia metropolitana.


Vols conèixer quins són els recursos que ofereix l'AMB en economia circular?

Descobreix-los!

Per últim, volem agraïr a l'AMB l'haver-nos convidat a la Taula, així com brindar-nos la oportunitat d'exposar el nostre projecte Eix Besòs Circular.


Seguim!


#EixBesòsCircular #SimbiosiIndustrial #EconomiaCircular

19 vistas0 comentarios
 

934 605 200 ext 273 / 934 620 625

©2018 by Eix Besòs Circular. Proudly created with Wix.com