Buscar
  • TIC_EixBesòsCircular

Resultats dels circuits a juny de 2020

Avui 5 de juny, dia mundial del medi ambient, aprofitem per aportar el nostre granet de sorra publicant els primers resultats del projecte.

L'Eix Besòs Circular tanca el mes de maig amb un total de 10 tones de fracció orgànica i més de 500 kg d'envasos lleugers entrats a l'Ecoparc 2 de Montcada. Aquestes dades han estat facilitades per l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) com a titular de la planta de destí, i a la vegada han estat contrastades amb l'empresa transportista. A continuació s'adjunta el resum de resultats:


Tot i les dificultats de la COVID-19, les empreses han seguit promovent la correcta separació i posterior gestió d'ambdues fraccions, obtenint així en planta de destí el biogàs i l'energia detallada a l'imatge superior.


A més a més, cal destacar que durant aquest període de pandèmia s'han unit dos noves empreses al circuit com són el supermercat #BonPreu de Badalona i el grup #Sodexo, aquesta última responsable de la gestió de cuines de l'Institut Guttmann de Badalona.

L'enhorabona a totes elles per promoure la recuperació i reciclatge de materials en detriment de la disposició a abocador o la incineració.


#EixBesòsCircular #EconomiaCircular


46 vistas0 comentarios
 

934 605 200 ext 273 / 934 620 625

©2018 by Eix Besòs Circular. Proudly created with Wix.com